'

pop-up in de kas

WELKOM OP DE WEBSITE VAN POP-UP IN DE KAS

Deze editie vindt plaats in het kassencomplex van de indoorvolkstuinen te Rijnsburg. Zoals de naam doet vermoeden, zijn het veelal volkstuinen van mensen uit de buurt die hier met veel liefde voor de natuur en zonder enige vorm van bestrijdingsmiddelen hun groenten en fruit verbouwen. Gerardo, de eigenaar van de kassen, verbouwt hier zelf ook zijn groenten en diverse kruiden die hij verkoopt vanuit zijn kassencomplex. Vanzelfsprekend zijn wij hem erg dankbaar dat wij gebruik mogen maken van deze unieke locatie.

Al met al een perfecte plek voor de aftrap van de voorjaarseditie van onze pop-up!

Ook aangesloten als vrienden van de kas, is slagerij’De woeste grond’. Dit familiebedrijf is een kleinschalige slagerij of zoals zij het zelf omschrijven:

Wij zijn met onze meukvrije natuurslagerij het beste alternatief voor de bio-industrie. Winst maken is niet ons doel, maar een middel om de wereld een stukje mooier te maken. Onze missie is het creëren van maatschappelijke en duurzame meerwaarde’.

De biologische verse groenten in combinatie met het geweldige vlees van deze slagerij vormen het thema van deze editie.

Denk aan diverse smaakbelevingen, zoals: knapperige groenten, pure aardse smaken, frisse structuren, prachtig vlees, dagverse vis of een passend vegetarisch alternatief. Dit alles in combinatie met de heerlijke bijpassende wijnen die Bram serveert bij iedere gang!

 

  • Uiteraard zullen wij rekening houden met uw dieetwensen en allergien.

Wat houdt het pop-up diner precies in:

  • Het diner zal bestaan uit 5-gangen, een amuse en een welkomstdrankje. Ook is er een passend wijnarrangement voor de liefhebbers.
  • Naast het wijnarrangement is er tijdens het diner ook de mogelijkheid om voor een bob-arrangement te kiezen, deze is op locatie te bestellen.
  • Verder serveren wij verschillende frisdranken, tafelwater en ook enkele ‘speciaal’ bieren.
  • Op de locatie is een pin aanwezig en kunt u vanzelfsprekend ook contant betalen.
  • Parkeren is gratis en kan voor de deur. Er zijn ongeveer 25 plaatsen dus als er een mogelijkheid is met elkaar mee te rijden dan graag.
  • De aanvang van het diner vindt plaats rond 18:30. Vanaf 19:00 beginnen wij met het serveren van de eerste gang.
  • Het adres waar de pop-up zal plaatsvinden: Kanaalpad Noord-West 1 – 2231 NX Rijnsburg

 

 

 Wij hebben er zin in! Bedankt voor uw interesse en tot snel.

BRAM & CHIEL

OM TE RESERVEREN KLIKT U OP DE ONDERSTAANDE OPTIES!