'

Chef aan huis

4 chefs cooking

Wat is het precies?

Met het ‘Chef aan huis’-concept wordt je eigen huis voor één avond omgetoverd tot je favoriete restaurant. Dit kan zo uitgebreid zijn als je zelf wenst. Alle dieetwensen zijn mogelijk en je bepaalt helemaal zelf welke favoriete ingrediënten die avond op de menukaart komen te staan!

Als uitgangspunt kook ik volgens de seizoenen, zo lokaal mogelijk en met duurzame producten. Dit draagt bij aan een optimale smaak van de producten die ik gebruik en zo dragen wij ook nog ons steentje bij aan een duurzame maatschappij.

Tijdens een Chef aan huis avond of lunch zullen de gerechten door mij persoonlijk worden uitgeserveerd. Tevens vertel ik in het kort iets over de bereiding van het gerecht, de keuze van gebruikte producten en de beleving die ik met het gerecht probeer over te brengen.

Uiteraard is het mogelijk om een Chef aan huis menu te combineren met een wijnarrangement naar keuze.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bij jou thuis? Neem dan contact met mij op via Livechat!