'

pop-up in de wijngaard

WELKOM! INSCHRIJVINGEN VOOR DE POP-UP NOORDWIJK NU GEOPEND.

Van 3 t/m 6 oktober 2019 vindt onze volgende pop-up editie plaats. Deze keer dineert u tussen de wijnranken in Wijngaard de Lidrusgaarde te Noordwijk. Eigenaar Jan Kling, tevens vader van de Sommelier, teelt hier met veel liefde en aandacht zijn eigen druiventrossen. Een perfecte locatie voor u als gast om te genieten van een totaal verzorgde culinaire avond!

Het menu bestaat uit vijfgangen met vooraf een amuse en welkomstdrankje. Op zondagmiddag verzorgen wij een vijfgangen lunch menu. Bram, de Sommelier, combineert elk gerecht met een heerlijke bijpassende wijn. Het wijnarrangement is vooraf te bestellen, een bobarrangement is te bestellen op locatie.

Reserveren kan onderaan deze pagina. Het diner en volledig wijnarrangement betaalt u vooraf. Het bobarrangement en overige drankjes kunt u op locatie afrekenen. U kunt daar met pin betalen, maar ook contant. Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen en allergieën.

Praktische informatie:

  • Aanvang voor het diner op 3, 4 en 5 oktober is om 18:30 uur. Om 19:00 uur beginnen wij met het serveren van de eerste gang.
  • Aanvang voor zondag 6 oktober lunch is 12:30 uur. Om 13:00 uur serveren wij de eerste gang.
  • Het adres van Wijngaard de Lidrusgaarde is: Zwarteweg 10, 2201 AB Noordwijk
  • Parkeren is gratis en kan voor de deur.
  • Graag dieetwensen en allergieën doorgeven onder “opmerkingen”.

 

Wij hebben er zin in! Bedankt voor uw interesse en tot snel in de wijngaard!

 

Michiel & Bram

Chef & Sommelier

 

 

Klik hieronder om te reserveren: