https://desmaakdivisie.nl/wp-content/uploads/2018/06/michiel-boot.jpeg
'

Vorige events

Hieronder een korte impressie van de vorige pop-up events!

Hoe leuk is het om te dineren op een exclusieve locatie?! De Pop-Ups die ik organiseer, samen met Bram Kling en in het verleden met andere enthousiaste collega’s, vinden iedere keer plaats op een unieke locatie. Denk aan een restaurant voor één dag midden in het weiland, in een kas tussen de tomatenplantjes, op een open plek in het bos, in een loods in de stad… opties genoeg!

Het diner is toegankelijk voor iedereen die aan wil schuiven. En reserveren is een must. Op deze avond wordt alles voor jou en jouw tafelgenoten verzorgd. Niet alleen voor de gasten zijn dit geweldige avonden maar ook voor mij als chef! Als chef kan ik mij helemaal uitleven in het creatieve proces om zelf een menu samen te stellen wat past bij de locatie.

 

Pop-up in de kas:

Onze laatste editie vond plaats op 14 & 15 juni te Rijnsburg, voor deze editie hadden wij als locatie de Indoorvolkstuinen uitgekozen. Deze voormalige anjerkwekerij heeft in 2015 besloten het roer om te gooien en de ruimte beschikbaar te stellen aan hobby tuinders. Ook kweekt de eigenaar Gerardo hier zelf biologische groenten en aardbeien, die je ook nog eens zelf mag plukken in de kas.

 

Pop-up bij boerderij de Riet:

Een van de vorige edities was het Pop-Up diner dat werd gehouden op een biologische boerderij ‘de Riet’ in Leusden. Dit event kookte ik samen met drie andere chefs: Klaas van winsen, Stan Broere en Kees van doorn. Voor deze editie gebruikten wij producten van de boer en werd er lokaal gebrouwen bier geserveerd.

 

Buitendiner